AEO gids 2012 - behaald AEO certificaat door Van Rooijen

Eind 2010 behaalde de Rail Terminal Eindhoven een AEO-certificaat. Fysiek hoefde er weinig aangepast te worden, wel moest een deel van de procedures herschreven worden.

Lees meer

Dieselblend bij Van Rooijen

Logistiek dienstverlener Van Rooijen uit Eindhoven heeft onlangs 25 nieuwe DAF's in gebruik genomen, waarvan zes op een mix van diesel en aardgas rijden. Het diesel-blend-systeem van Prins Autogassystemen bepaalt tijdens het rijden de optimale mix van aardgas en diesel.

Lees meer

Van Rooijen implementeert track- en tracesysteem van Ubidata

Van Rooijen beschikt over zo’n tweehonderd trailers, waarvan er inmiddels veertig zijn voorzien van UBITrailer Live. Sindsdien ontvangt de logistiek dienstverlener elke minuut een schat aan informatie over de status van deze trailers. Bijkomend voordeel: de lading is nu ook veel beter beveiligd. Technisch directeur Iwan van de Geer: “Ik investeer liever 100.000 euro in beveiliging, dan dat ik een klant 70.000 euro aan schade moet vergoeden.”

Lees meer

Van Rooijen logistiek heeft de Graydon Award ontvangen

Van Rooijen Logistiek heeft de Graydon Award ontvangen.
Als financieel onderzoeksbureau Graydon die onderscheiding uitreikt, wil dat zeggen dat het betrokken bedrijf tot de financieel gezondste ondernemingen behoort en dat de kans op wanbetaling zeer gering is.

Lees meer

Trots op

Om de distributie naar onze klanten te verbeteren zijn we enige tijd geleden overgegaan naar één logistiek dienst- verlener voor De Banketgroep in Ne- derland.
Van Rooijen in Eindhoven heeft deze klus gekregen en vervoert nu zo’n 70.000 pallets per jaar voor BKG.

Lees meer

Van Rooijen en de Postcode Loterij in Oirschot

De Postcode Loterij Wijkprijs is gevallen in Oirschot.
Als huisvervoerder van Philips Nederland heeft Van Rooijen Logistiek op zaterdag 1 oktober 6 trailers met in totaal 1800 televisies geleverd.

Lees meer