Van Rooijen logistiek heeft de Graydon Award ontvangen

Van Rooijen Logistiek heeft de Graydon Award ontvangen.
Als financieel onderzoeksbureau Graydon die onderscheiding uitreikt, wil dat zeggen dat het betrokken bedrijf tot de financieel gezondste ondernemingen behoort en dat de kans op wanbetaling zeer gering is.

Lees meer

Trots op

Om de distributie naar onze klanten te verbeteren zijn we enige tijd geleden overgegaan naar één logistiek dienst- verlener voor De Banketgroep in Ne- derland.
Van Rooijen in Eindhoven heeft deze klus gekregen en vervoert nu zo’n 70.000 pallets per jaar voor BKG.

Lees meer

Van Rooijen en de Postcode Loterij in Oirschot

De Postcode Loterij Wijkprijs is gevallen in Oirschot.
Als huisvervoerder van Philips Nederland heeft Van Rooijen Logistiek op zaterdag 1 oktober 6 trailers met in totaal 1800 televisies geleverd.

Lees meer

Praktijkles aan de kinderen van groep 7 en 8 van basisschool 'De Klapwiek'

Op basisschool 'De Klapwiek' in Eindhoven is in het kader van het project Verkeer de vraag gerezen of Van Rooijen Logistiek wilde meewerken aan dit project in de groepen 7 en 8. Daarop heeft Van Rooijen Logistiek op maandag 23 mei 2011 een chauffeur, trekker en trailer ter beschikking gesteld om dit leerzame initiatief te steunen.

Lees meer

AEO-certificaat voor Rail Terminal Eindhoven

Rail Terminal Eindhoven (RTE) heeft onlangs de status Authorised Economic Operator (AEO) behaald. Onder leiding van Barge Terminal Tilburg (BTT) en met ondersteuning van het logistieke adviesbureau CPvision kwam de certificering tot stand. 

Lees meer

Van Rooijen Logistiek winnaar van de Be Lean and Green award

Heden 11 november 2010 mocht Henry van Rooijen uit handen van 1e kamerlid Eric Janse de Jonge de Be Lean and Green award ontvangen.
Dit betekent dat Van Rooijen Logistiek een van de innovatieve bedrijven is die hun ambities hebben neergezet om in 2013 een CO2 reductie van 20% te realiseren.
Van Rooijen Logistiek is hiermee de eerste Eindhovense logistieke dienstverlener die deze award heeft gekregen.
Hiermee trachten wij aan te tonen dat CO2 reductie samen kan gaan met economische groei.

Lees meer