Dag van de Logistiek

Op zondag 22 mei 2016 wordt op het terrein van Van Rooijen Logistiek te Eindhoven de Dag van de Logistiek Eindhoven georganiseerd. 

Dit is een evenement dat in Tilburg al heel succesvol is en jaarlijks veel bezoekers trekt. Summa College voor Transport en Logistiek heeft het initiatief genomen voor deze dag in Eindhoven en Van Rooijen Logistiek heeft hier een gedeelte van haar terrein/gebouwen voor beschikbaar gesteld. 

Lees meer

Voertuigsticker dodehoek

Er is nu een dode hoek sticker die fietsers laat zien waar je moet blijven staan om zichtbaar te zijn voor de chauffeur. Op het vlak van verkeersveiligheid liggen ongevallen met rechts afslaande vrachtauto's zeer gevoelig. Het verkleinen van de kans op dergelijke ongevallen is bij veel leden een belangrijk aandachtspunt. De voorlichting van Veilig op Weg levert een belangrijke bijdrage aan dode hoek voorlichting. Om de boodschap goed te laten beklijven is herhaling van de boodschap belangrijk. Daarnaast bereiken we helaas niet alle basisschool leerlingen en willen we graag ook fietsende volwassenen bereiken. Een goede voertuigsticker laat aan een fietser zien hoe je moet handelen om in het verkeer veilig met een vrachtauto om te gaan.

Lees meer

Scania R 450 euro 6 LZV bij Van Rooijen in Eindhoven

Breda, 10 augustus 2014 - Van Rooijen in Eindhoven is specialist in het transport van fast moving consumer goods. Onlangs is een nieuwe Scania R 450 Euro 6 bakwagen in gebruik genomen. Deze gaat rijden in Nederland als 25,25 meter lange LZV. Van Rooijen is al sinds 2010 in het bezit van de ‘Lean and Green award’ en zoekt in de bedrijfsvoering het evenwicht tussen economische, sociale en milieubelangen. De inzet van de LZV met schone Scania Euro 6 motor draagt hier zeker aan bij.

Lees meer

Persbericht: 2 nieuwe DAF Euro 6 Space Cab voertuigen

Van Rooijen Logistiek Dienstverlener in Eindhoven gaat vol voor twee nieuwe DAF Euro 6 Space Cab voertuigen
Iwan van de Geer, technisch directeur bij Van Rooijen Logistiek, heeft alle vertrouwen in het nieuwe paradepaard van DAF: de Daf Euro 6. De 449e en 450e DAF zijn dan ook met volle overtuiging de DAF FT XF Euro 6 met 410 pk geworden. De sleutels van de nieuwe DAF’s zijn door Guido van Stiphout, verkoopleider bij De Burgh Eindhoven aan Iwan van de Geer overhandigd.

Lees meer

Groothandelsvergunning

Door het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is aan Van Rooijen Logistiek in Eindhoven een groothandelsvergunning verleend waardoor Van Rooijen de opslag en distributie mag verzorgen van geneesmiddelen.
Door het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten is aan Van Rooijen Pharma in Turnhout een vergunning verleend voor de opslag en herverpakking van geneesmiddelen.

Lees meer