Nieuwbouw Technische dienst afgerond

De afgelopen maanden hebben we de laatste hand gelegd aan onze nieuwe technische dienst. Het straatwerk rondom is inmiddels gereed, alles ingericht en in gebruik genomen. Uiteraard is dit een veel prettigere werkomgeving dan de oude TD. Tevens kunnen we nu alle keuringen die voorkomen bij het onderhoud van vrachtwagens, intern transport en reachstackers zelf uitvoeren

Lees meer

Nieuwbouw Cross-dock gestart

Aan ons bestaande logistieke centrum wordt een nieuwe cross-dock ruimte gebouwd van 4200 m2. Totaal komen er 24 laaddoks in het gebouw.

Tevens komt er een inpandige palletopslag, sorteer en repareer ruimte van 500 m2. Voordeel hiervan is dat we de palletstroom ,die onvermijdelijk is in onze sector, erg dicht bij de locatie hebben waar nodig. Ook worden de werkomstandigheden tijdens sorteren en stapelen veel beter.

Lees meer

Nieuwbouw van onze Technische dienst

Van Rooijen Logistiek is een bedrijf wat het volledige onderhoud van wagenpark, gebouwen en intern transport in eigen beheer uitvoert. Om dit te kunnen doen beschikken wij over een volledig uitgeruste technische dienst in Eindhoven en een kleine werkplaats in Turnhout.

Lees meer

TTA Truckland levert 100ste voertuig binnen vloot Van Rooijen Logistiek Turnhout

De geschiedenis van logistiek dienstverlener Van Rooijen gaat terug naar 1948. Wat toen startte met paard en wagen is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een aansprekende onderneming met vestigingen in Eindhoven en Turnhout. Het is de derde generatie van de familie die inmiddels het bedrijf leidt. Van hen nam Maik van Rooijen, als directeur van Van Rooijen Logistiek nv in Turnhout, deze week de sleutels in ontvangst van een nieuwe DAF FA CF75.310. Dit 100ste voertuig binnen het Belgische wagenpark werd afgeleverd door Jan van der Burgh van TTA Truckland Turnhout. 

Lees meer