Zonnepanelen bij van Rooijen Logistiek in Turnhout

Na een installatie periode van 5 maanden is op 14 december 2010 onze PV (Photo-Voltaic) installatie gekeurd en opgeleverd. Omdat wij als bedrijf positief zijn over het gebruik van duurzame energie hebben we begin 2010 besloten te investeren in een PV installatie die ons logistieke centrum (30.000m2) mede kan voorzien in de stroombehoefte. Dit houd in dat wij op jaarbasis zoveel stroom opwekken dat wij veel minder energie hoeven aan te kopen. In de zomermaanden is de opbrengst zo hoog dat we zelfs een aanzienlijk deel terug leveren aan het energienet.

Lees meer

Van Rooijen per heden Skal gecertificeerd

Vanaf heden is Van Rooijen Logistiek gecertificeerd voor de opslag van Biologische produkten t.b.v. van al onze klanten.

Biologische produkten worden door de overheid speciaal gecontroleerd in de gehele bedrijfsketen. 
De stichting Skal inspecteert de bedrijven die biologische produkten produceren en handelen. 
Bij goedkeuring wordt een bedrijf vervolgens gecertificeerd.
Zie de bijlage voor het Certificaat Skal van Van Rooijen Logistiek

Lees meer

Persbericht

10 Nieuwe DAF Space Cab voertuigen voor Van Rooijen Logistiek B.V. in Eindhoven 

Onlangs zijn de sleutels van 10 nieuwe DAF voertuigen door Guido van Stiphout, verkoopleider bij De Burgh Eindhoven, overhandigd aan Iwan van de Geer, technisch directeur bij Van Rooijen Logistiek B.V. in Eindhoven. Zeven voertuigen zijn een uitbreiding van de vloot, welke nu 150 trekkende eenheden telt, waarvan 110 van het merk DAF. 

Lees meer

Nieuwbouw Technische dienst afgerond

De afgelopen maanden hebben we de laatste hand gelegd aan onze nieuwe technische dienst. Het straatwerk rondom is inmiddels gereed, alles ingericht en in gebruik genomen. Uiteraard is dit een veel prettigere werkomgeving dan de oude TD. Tevens kunnen we nu alle keuringen die voorkomen bij het onderhoud van vrachtwagens, intern transport en reachstackers zelf uitvoeren

Lees meer

Nieuwbouw Cross-dock gestart

Aan ons bestaande logistieke centrum wordt een nieuwe cross-dock ruimte gebouwd van 4200 m2. Totaal komen er 24 laaddoks in het gebouw.

Tevens komt er een inpandige palletopslag, sorteer en repareer ruimte van 500 m2. Voordeel hiervan is dat we de palletstroom ,die onvermijdelijk is in onze sector, erg dicht bij de locatie hebben waar nodig. Ook worden de werkomstandigheden tijdens sorteren en stapelen veel beter.

Lees meer

Nieuwbouw van onze Technische dienst

Van Rooijen Logistiek is een bedrijf wat het volledige onderhoud van wagenpark, gebouwen en intern transport in eigen beheer uitvoert. Om dit te kunnen doen beschikken wij over een volledig uitgeruste technische dienst in Eindhoven en een kleine werkplaats in Turnhout.

Lees meer