Praktijkles aan de kinderen van groep 7 en 8 van basisschool 'De Klapwiek'

Op basisschool 'De Klapwiek' in Eindhoven is in het kader van het project Verkeer de vraag gerezen of Van Rooijen Logistiek wilde meewerken aan dit project in de groepen 7 en 8. Daarop heeft Van Rooijen Logistiek op maandag 23 mei 2011 een chauffeur, trekker en trailer ter beschikking gesteld om dit leerzame initiatief te steunen.

Lees meer

AEO-certificaat voor Rail Terminal Eindhoven

Rail Terminal Eindhoven (RTE) heeft onlangs de status Authorised Economic Operator (AEO) behaald. Onder leiding van Barge Terminal Tilburg (BTT) en met ondersteuning van het logistieke adviesbureau CPvision kwam de certificering tot stand. 

Lees meer

Van Rooijen Logistiek winnaar van de Be Lean and Green award

Heden 11 november 2010 mocht Henry van Rooijen uit handen van 1e kamerlid Eric Janse de Jonge de Be Lean and Green award ontvangen.
Dit betekent dat Van Rooijen Logistiek een van de innovatieve bedrijven is die hun ambities hebben neergezet om in 2013 een CO2 reductie van 20% te realiseren.
Van Rooijen Logistiek is hiermee de eerste Eindhovense logistieke dienstverlener die deze award heeft gekregen.
Hiermee trachten wij aan te tonen dat CO2 reductie samen kan gaan met economische groei.

Lees meer

Zonnepanelen bij van Rooijen Logistiek in Turnhout

Na een installatie periode van 5 maanden is op 14 december 2010 onze PV (Photo-Voltaic) installatie gekeurd en opgeleverd. Omdat wij als bedrijf positief zijn over het gebruik van duurzame energie hebben we begin 2010 besloten te investeren in een PV installatie die ons logistieke centrum (30.000m2) mede kan voorzien in de stroombehoefte. Dit houd in dat wij op jaarbasis zoveel stroom opwekken dat wij veel minder energie hoeven aan te kopen. In de zomermaanden is de opbrengst zo hoog dat we zelfs een aanzienlijk deel terug leveren aan het energienet.

Lees meer

Van Rooijen per heden Skal gecertificeerd

Vanaf heden is Van Rooijen Logistiek gecertificeerd voor de opslag van Biologische produkten t.b.v. van al onze klanten.

Biologische produkten worden door de overheid speciaal gecontroleerd in de gehele bedrijfsketen. 
De stichting Skal inspecteert de bedrijven die biologische produkten produceren en handelen. 
Bij goedkeuring wordt een bedrijf vervolgens gecertificeerd.
Zie de bijlage voor het Certificaat Skal van Van Rooijen Logistiek

Lees meer

Persbericht

10 Nieuwe DAF Space Cab voertuigen voor Van Rooijen Logistiek B.V. in Eindhoven 

Onlangs zijn de sleutels van 10 nieuwe DAF voertuigen door Guido van Stiphout, verkoopleider bij De Burgh Eindhoven, overhandigd aan Iwan van de Geer, technisch directeur bij Van Rooijen Logistiek B.V. in Eindhoven. Zeven voertuigen zijn een uitbreiding van de vloot, welke nu 150 trekkende eenheden telt, waarvan 110 van het merk DAF. 

Lees meer