Just in time, anytime!

Welcome to the website of Van Rooijen Logistics.

Our operational area mainly comprises the Benelux.
We are mainly active in the field of fast moving consumer goods, such as food and sweets, personal care, consumer electronics, pharmaceuticals and cosmetics.

We are able to offer our customers the one-stop-shopping principle via our logistic menu: Transport Warehousing, Value Added Services.

Job Vacancies

Onderhoudsmedewerker gebouwen en terreinen

Onderhoudsmedewerker gebouwen en terreinen

Turnhout - Fulltime Function description Recent hebben wij in Turnhout een bijkomende logistieke site in gebruik genomen. Hierdoor zijn wij per direct op zoek naar een extra onderhoudsmedewerker voor onze gebouwen en terreinen. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden en in optimale staat houden van de buitenterreinen en gebouwen. Responsibilities coördineren en signaleren van onderhoudswerken testen van sprinkler installatie begeleiden van externe onderhoudsdiensten assistentie verlenen aan je collega’s van de technische dienst (technisch) rapportage uitbrengen aan de Technisch Directeur onderhoud aan gebouwen, terreinen, inrichting en andere technische werkzaamheden Requirements flexibele instelling mbt werktijden  brede technische kennis mbt onderhoud gebouwen en terreinbeheer, allround technicus. Zelfstandig kunnen werken Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede contactuele eigenschappen Bij voorkeur woonachtig in de regio Turnhout Technische opleiding Sterke interesse voor logistiek en transport Extra een werkplek binnen een hecht team interne opleiding waar nodig  een goed arbeidsvoorwaardenpakket Bij deze vacature is geen ondersteuning gewenst van externe partijen. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld! Herken jij jezelf in het profiel en heb je interesse in deze mooie en uitdagende functie? Vul onderstaande formulier in en voeg je CV toe. Fill in the form below When you enter details on a form, we use the provided data to respond to your comments or questions. You always have the option to retrieve, have edited or erase the data that we are aware of by contacting info@vanrooijen.be . View our full Privacy Policy .

Mijn getuigenis
Chauffeur / Rangeerder Rail Terminal

Chauffeur / Rangeerder Rail Terminal

Eindhoven - Fulltime Functieomschrijving Voor Rail Terminal Eindhoven (RTE) zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. RTE is opgericht in 2001 en heeft dagelijkse verbinding met de Rotterdamse havens. Op de terminal worden containers gelost en verder verwerkt. De activiteiten die we onder ander verrichten zijn, opslag, overslag, bezorging op afroep, retourtransporten, lossing en pallettisering en shunting. Het RTE team valt te omschrijven als een klein, goed op elkaar aansluitend team waar flink doorgewerkt wordt, echt een aanpakkersmentaliteit. Verantwoordelijkheden In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en afhalen van containers en trailers door middel van een rangeertruck of truck, dit kan zijn op het terrein van RTE of op locatie bij een klant. Je draagt zorg en controleert een veilige belading van de containers en weet op een veilige en correct manier aan en af te koppelen. Tevens ben je goed in staat om de bijhorende administratieve handelingen volgens procedure af te wikkelen. Vereisten Werktijden: maandag t/ m vrijdag tussen 05:00 & 18:00 uur in wisseldiensten waarbij rekening gehouden moet worden met werken op zaterdag. zorgt voor orde/netheid in de werkomgeving op een nette manier communiceren, je bent het visitekaartje van RTE flexibele instelling t.a.v. werktijden  aanpakkersmentaliteit en kan goed samenwerken in een hecht team rijbewijs B / C / E en voorzien van volledige nascholingspunten! goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift woonachtig in een straal van 25 kilometer van Acht / Eindhoven Extra Waarom werken bij RTE? contract voor bepaalde tijd, beloning volgens CAO Beroepsgoederenvervoer werken met modern en kwalitatief goed materiaal een actieve personeelsvereniging We bieden je een boeiende baan in een vlotte en aangename werksfeer. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de transport- en logistieke sector waarbij we je een degelijke interne opleiding bieden. Het doorplaatsen van deze vacature is niet toegestaan zonder toestemming. Het ongevraagd aanbieden van kandidaten op deze vacature stellen wij niet op prijs! Deze zullen zonder verplichting naar de aanbieder gebruikt worden. Herken jij jezelf in het profiel en heb je interesse in deze mooie en uitdagende functie? Fill in the form below When you enter details on a form, we use the provided data to respond to your comments or questions. You always have the option to retrieve, have edited or erase the data that we are aware of by contacting info@vanrooijen.be . View our full Privacy Policy.

Mijn getuigenis
Chauffeurs Goederenvervoer

Chauffeurs Goederenvervoer

Eindhoven - Fulltime/parttime Functieomschrijving Wij zijn per direct op zoek naar nette en gemotiveerde chauffeurs goederenvervoer. Het betreft hier routevervoer, voornamelijk distributie van goederen op pallets naar verschillende bestemmingen in Nederland/België/Duitsland. De werktijden zijn zowel in de ochtend/dag/avond. Let op, wij zoeken chauffeurs die inzetbaar zijn op geheel ons wagenpark. Verantwoordelijkheden Je draagt zorg voor het correct en netjes uitvoeren van je opdrachten/ritten. Wij hebben een modern en goed onderhouden wagenpark en de beschikking over een eigen werkplaats en wasstraat. In je functie vertegenwoordig je Van Rooijen Logistiek, je bent dan ook in staat om keurig te communiceren met een eventuele opdrachtgever. Je bent het visitekaartje van de firma! Vereisten Rijbewijs CE, ervaring met rijden op trekker/oplegger, bakwagen, combi en eventueel LZV. Bij een eventuele sollicitatie verplicht vermelden over hoeveel nascholingspunten je beschikt, je sollicitatie wordt anders niet in behandeling genomen.  Onze voorkeur gaat duidelijk uit naar kandidaten met "code 95" op het rijbewijs. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. Je fysieke en mentale conditie is goed, wij gaan er van uit dat we hier samen aan werken om dit goed te houden. Als beroepsbestuurder heb je een enorme hoeveelheid verantwoordelijkheidsgevoel.  De termen werklustig, betrouwbaar en nauwgezet zijn op jou van toepassing.  Onze afleveradressen zien je graag komen, jij bent namelijk die klantvriendelijke en communicatief vaardige chauffeur van Van Rooijen Logistiek. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de transport- en logistieke sector. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Groot Eindhoven. Extra Een goed arbeidsvoorwaardenpakket waarbij wij de CAO Beroepsgoederenvervoer hanteren. Ondanks de grootte van Van Rooijen Logistiek zijn wij nog steeds een platte organisatie, iedereen is erg betrokken bij het behalen van goede resultaten.  Bij deze vacature is geen ondersteuning gewenst van externe partijen. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld! Herken jij jezelf in het profiel en heb je interesse in deze mooie en uitdagende functie? Vul onderstaande formulier in en voeg je CV toe. Vul onderstaande formulier in When you enter details on a form, we use the provided data to respond to your comments or questions. You always have the option to retrieve, have edited or erase the data that we are aware of by contacting info@vanrooijen.be . View our full Privacy Policy.

Mijn getuigenis
Rangeerder

Rangeerder

Eindhoven - Fulltime/parttime Functieomschrijving Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega om het team van rangeerders te versterken. Als rangeerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig rangeren op ons bedrijfsterrein te Eindhoven. Met de terminal trekker verplaats je opleggers en daarnaast kan je rangeren met combinaties (bakwagen-schamel aanhangwagen). De werktijden liggen in principe tussen: 19:30 en 04:00 uur. Maandag t/m vrijdag. Verantwoordelijkheden In deze functie voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit: Verplaatsen van trailers/containers over het gehele bedrijventerrein het aanrijden aan de laad/losdocks de instructies opvolgen welke je door o.a. expeditie medewerkers per portofoon gegeven worden naleven van de geldende terreinregels veilig werken schadevrij rangeren en manoeuvreren op het bedrijfsterrein correct omgaan met administratieve handelingen netjes omgaan met het beschikbare werkmateriaal   Vereisten beschikt over een CE-rijbewijs ervaring met oplegger en combinatie met molenstel is een pré ervaring met een terminal trekker is een pré flexibel in werktijden zorgvuldig omgaan met alle goederen goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift woonachtig en de regio van onze locatie Extra We bieden je een leuke baan in een vlotte en aangename werksfeer.  Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de transport- en logistieksector met een goed toekomstperspectief. Wij volgen de CAO beroepsgoederenvervoer. Het doorplaatsen van deze vacature is niet toegestaan zonder toestemming. Het ongevraagd aanbieden van kandidaten op deze vacature stellen wij niet op prijs! Deze zullen zonder verplichting naar de aanbieder gebruikt worden. Herken jij jezelf in het profiel en heb je interesse in deze mooie en uitdagende functie? Vul onderstaande formulier in en voeg je CV toe. Fill in the form below When you enter details on a form, we use the provided data to respond to your comments or questions. You always have the option to retrieve, have edited or erase the data that we are aware of by contacting info@vanrooijen.be . View our full Privacy Policy.

Mijn getuigenis
All vacancies

Sustainable business practices

At Van Rooijen Logistics we do look further than our balance sheet. We also look at the consequences of our activities on people and the planet. And not only the immediate consequences, but the consequences in the future too. We are continuously searching for the right balance between the three Ps: People, Planet and Profit

More info