Chauffeur worden?

Wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden of en ben je toe aan een volgende stap? 

Lees meer

Nieuwbouw Pharma Magazijn

Binnenkort wordt het nieuwe Pharma magazijn in Turnhout door Van Rooijen in gebruik genomen.

Lees meer

Zeventig boxtrailers voor Van Rooijen Logistiek

De veelzijdige logistieke dienstverlener Van Rooijen uit Eindhoven heeft de trailervloot onlangs flink uitgebreid. Als hofleverancier mocht Schmitz Cargobull onlangs zeventig boxtrailers leveren. Het zijn drie-assers die zijn voorzien van een onderschuiflaadklep en ze zijn voorzien van dubbele bindrails in de zijwanden om de lading veiliger te kunnen zekeren.

Lees meer

Van Rooijen Logistiek in Eindhoven breidt uit!

Van Rooijen Logistiek heeft op 14 december jl. het voormalige distributiecentrum van C1000 aangekocht.
Door de forse groei in de afgelopen jaren werden de grenzen bereikt van het huidige logistieke centrum.
Dit overgenomen distributiecentrum heeft een oppervlakte van ca. 45.000 vierkante meter en is gebouwd op bijna 8 hectare grond en grenst aan de huidige site.
Hierdoor kan de railterminal verder ontwikkeld worden en kunnen nieuwe en bestaande opdrachtgevers v.w.b. cross dock- en warehouseactiviteiten nog beter bediend worden.
Daarnaast kan in dit pand kantoorruimte gehuurd worden.

Lees meer

Eindhovense werkgevers bij 'Brabants besten'

EINDHOVEN - De Eindhovense werkgevers Geert de Brouwer en Henry van Rooijen worden voorgedragen voor het ambassadeurschap Innovatief Werkgeverschap in Brabant.
Daarmee treden De Brouwer en Van Rooijen toe tot het selecte gezelschap van 'Brabants Besten'. Dat zijn ondernemers die uitblinken in sociaal ondernemen en sociale innovatie. Gedeputeerde Bert Pauli zal beide ondernemers benoemen op woensdag 6 juli.

Lees meer

Nieuw initiatief Logistiek platform pakt vergrijzing sector aan

Het startdocument voor dit initiatief is tijdens de Dag van de Logistiek in Eindhoven getekend door vertegenwoordigers van het Summa College, logistieke bedrijven en werkgeversorganisaties. 

Henriette de Haas, directeur van Summa Transport en Logistiek, vertelt: 'We willen laten zien hoe belangrijk en mooi werken in deze sector is. Dat doen we niet alleen tijdens de Dag van de Logistiek, maar ook door samen te gaan werken met logistieke bedrijven.'

Lees meer