Persbericht: 2 nieuwe DAF Euro 6 Space Cab voertuigen

Van Rooijen Logistiek Dienstverlener in Eindhoven gaat vol voor twee nieuwe DAF Euro 6 Space Cab voertuigen
Iwan van de Geer, technisch directeur bij Van Rooijen Logistiek, heeft alle vertrouwen in het nieuwe paradepaard van DAF: de Daf Euro 6. De 449e en 450e DAF zijn dan ook met volle overtuiging de DAF FT XF Euro 6 met 410 pk geworden. De sleutels van de nieuwe DAF’s zijn door Guido van Stiphout, verkoopleider bij De Burgh Eindhoven aan Iwan van de Geer overhandigd.

Lees meer

Groothandelsvergunning

Door het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is aan Van Rooijen Logistiek in Eindhoven een groothandelsvergunning verleend waardoor Van Rooijen de opslag en distributie mag verzorgen van geneesmiddelen.
Door het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten is aan Van Rooijen Pharma in Turnhout een vergunning verleend voor de opslag en herverpakking van geneesmiddelen.

Lees meer

Van Rooijen Logistiek op koers inzake CO2 reductie!

Henry van Rooijen, algemeen directeur van Van Rooijen Logistiek, heeft op 8 november 2012 de Lean and Green Star ontvangen uit handen van Nico Anten van Connekt.
In november 2010 werd de Lean and Green award al toegekend voor het ambitieuze plan om in 2012 een reductie van 20% aan Co2-uitstoot ten opzichte van 2007 te realiseren.
Na een controle in opdracht van Connekt, bleek Van Rooijen Logistiek onlangs de twee jaar geleden geformuleerde doelstelling in ruime mate te hebben behaald. 

Lees meer

Postcode Loterij Wijkprijs

Aanlevering 1000 TV’s op de Markt in Dwingeloo.

De Postcode Loterij Wijkprijs is gevallen in Dwingeloo. Net als de levering in Oirschot in oktober 2011 heeft Van Rooijen Logistiek als huisvervoerder van Philips Nederland op zaterdag 3 trailers met in totaal 1000 televisies geleverd.

Uiteraard werd dit gedaan met de meest nieuwe milieuvriendelijke Euro 5 trekkers waarvan er één reeds voorzien is van aardgas inspuiting.

Lees meer

Goeie zaken - Van Rooijen Logistiek kiest bewust voor kwaliteit en betrouwbaarheid

De samenwerking tussen beide bedrijven voert inmiddels zó ver terug (begin jaren zeventig, red.), dat mijn beide gesprekspartners het bewijs hiervoor slechts kennen uit de overlevering. Het partnership tussen Bedrijfswagencentrum Eindhoven en Van Rooijen Logistiek op het gebied van mobiliteit is anno 2011 echter sterker dan ooit.

Lees meer