Van Rooijen implementeert track- en tracesysteem van Ubidata

Van Rooijen beschikt over zo’n tweehonderd trailers, waarvan er inmiddels veertig zijn voorzien van UBITrailer Live. Sindsdien ontvangt de logistiek dienstverlener elke minuut een schat aan informatie over de status van deze trailers. Bijkomend voordeel: de lading is nu ook veel beter beveiligd. Technisch directeur Iwan van de Geer: “Ik investeer liever 100.000 euro in beveiliging, dan dat ik een klant 70.000 euro aan schade moet vergoeden.”

Lees meer

Van Rooijen logistiek heeft de Graydon Award ontvangen

Van Rooijen Logistiek heeft de Graydon Award ontvangen.
Als financieel onderzoeksbureau Graydon die onderscheiding uitreikt, wil dat zeggen dat het betrokken bedrijf tot de financieel gezondste ondernemingen behoort en dat de kans op wanbetaling zeer gering is.

Lees meer

Trots op

Om de distributie naar onze klanten te verbeteren zijn we enige tijd geleden overgegaan naar één logistiek dienst- verlener voor De Banketgroep in Ne- derland.
Van Rooijen in Eindhoven heeft deze klus gekregen en vervoert nu zo’n 70.000 pallets per jaar voor BKG.

Lees meer

Van Rooijen en de Postcode Loterij in Oirschot

De Postcode Loterij Wijkprijs is gevallen in Oirschot.
Als huisvervoerder van Philips Nederland heeft Van Rooijen Logistiek op zaterdag 1 oktober 6 trailers met in totaal 1800 televisies geleverd.

Lees meer

Praktijkles aan de kinderen van groep 7 en 8 van basisschool 'De Klapwiek'

Op basisschool 'De Klapwiek' in Eindhoven is in het kader van het project Verkeer de vraag gerezen of Van Rooijen Logistiek wilde meewerken aan dit project in de groepen 7 en 8. Daarop heeft Van Rooijen Logistiek op maandag 23 mei 2011 een chauffeur, trekker en trailer ter beschikking gesteld om dit leerzame initiatief te steunen.

Lees meer

AEO-certificaat voor Rail Terminal Eindhoven

Rail Terminal Eindhoven (RTE) heeft onlangs de status Authorised Economic Operator (AEO) behaald. Onder leiding van Barge Terminal Tilburg (BTT) en met ondersteuning van het logistieke adviesbureau CPvision kwam de certificering tot stand. 

Lees meer