Vrachtwagenchauffeur. Iets voor jou?

Zeg eens eerlijk. Word jij blij van wat je dag in dag uit aan het doen bent? En hoe lang houd jij je huidige baan nog vol? Als deze vragen je raken, kun je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten… Of je gooit, net als vele anderen vorig jaar, het roer eens helemaal om. Wij bieden je een opleidingstraject met subsidie én baangarantie van een jaar. Wil jij doen wat je leuk vindt? Kom dan naar de informatieavond!

Lees meer

Nieuwe palletstellingen opslag Turnhout

Nieuwe palletstellingen geplaatst door Mecalux

Lees meer

Zonnepanelen locatie Eindhoven

Logistieke dienstverlener Van Rooijen Logistiek start met de aanleg van 6.240 zonnepanelen

Lees meer

Mercedes-Benz comeback in het wagenpark

Van Rooijen Logistiek voorziet hun klanten al ruim zeventig jaar vanuit de vestigingen in Eindhoven en Turnhout van het transport van Fast Moving Consumer Goods binnen de Benelux. Voor die werkzaamheden maakten de trucks van Mercedes-Benz onlangs een comeback in het wagenpark van het familiebedrijf.

Lees meer

Logistiek dienstverlener kiest voor modulair parkeerdaksysteem

Logistiek dienstverlener Van Rooijen heeft haar activiteiten in Turnhout uitgebreid met een nieuw magazijn voor de handling van farmaceutische producten.

Lees meer

Pluim voor Van Rooijen Logistiek Eindhoven

Eind mei 2018 kreeg Van Rooijen Logistiek te Eindhoven onverwacht bezoek van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Uit handen van de SBB-adviseur mocht Van Rooijen Logistiek een pluim ontvangen: 

Lees meer