Scania R 450 euro 6 LZV bij Van Rooijen in Eindhoven

Breda, 10 augustus 2014 - Van Rooijen in Eindhoven is specialist in het transport van fast moving consumer goods. Onlangs is een nieuwe Scania R 450 Euro 6 bakwagen in gebruik genomen. Deze gaat rijden in Nederland als 25,25 meter lange LZV. Van Rooijen is al sinds 2010 in het bezit van de ‘Lean and Green award’ en zoekt in de bedrijfsvoering het evenwicht tussen economische, sociale en milieubelangen. De inzet van de LZV met schone Scania Euro 6 motor draagt hier zeker aan bij.

Lees meer

Persbericht: 2 nieuwe DAF Euro 6 Space Cab voertuigen

Van Rooijen Logistiek Dienstverlener in Eindhoven gaat vol voor twee nieuwe DAF Euro 6 Space Cab voertuigen
Iwan van de Geer, technisch directeur bij Van Rooijen Logistiek, heeft alle vertrouwen in het nieuwe paradepaard van DAF: de Daf Euro 6. De 449e en 450e DAF zijn dan ook met volle overtuiging de DAF FT XF Euro 6 met 410 pk geworden. De sleutels van de nieuwe DAF’s zijn door Guido van Stiphout, verkoopleider bij De Burgh Eindhoven aan Iwan van de Geer overhandigd.

Lees meer

Groothandelsvergunning

Door het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is aan Van Rooijen Logistiek in Eindhoven een groothandelsvergunning verleend waardoor Van Rooijen de opslag en distributie mag verzorgen van geneesmiddelen.
Door het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten is aan Van Rooijen Pharma in Turnhout een vergunning verleend voor de opslag en herverpakking van geneesmiddelen.

Lees meer

Van Rooijen Logistiek op koers inzake CO2 reductie!

Henry van Rooijen, algemeen directeur van Van Rooijen Logistiek, heeft op 8 november 2012 de Lean and Green Star ontvangen uit handen van Nico Anten van Connekt.
In november 2010 werd de Lean and Green award al toegekend voor het ambitieuze plan om in 2012 een reductie van 20% aan Co2-uitstoot ten opzichte van 2007 te realiseren.
Na een controle in opdracht van Connekt, bleek Van Rooijen Logistiek onlangs de twee jaar geleden geformuleerde doelstelling in ruime mate te hebben behaald. 

Lees meer

Postcode Loterij Wijkprijs

Aanlevering 1000 TV’s op de Markt in Dwingeloo.

De Postcode Loterij Wijkprijs is gevallen in Dwingeloo. Net als de levering in Oirschot in oktober 2011 heeft Van Rooijen Logistiek als huisvervoerder van Philips Nederland op zaterdag 3 trailers met in totaal 1000 televisies geleverd.

Uiteraard werd dit gedaan met de meest nieuwe milieuvriendelijke Euro 5 trekkers waarvan er één reeds voorzien is van aardgas inspuiting.

Lees meer