Mercedes-Benz comeback in het wagenpark

Van Rooijen Logistiek voorziet hun klanten al ruim zeventig jaar vanuit de vestigingen in Eindhoven en Turnhout van het transport van Fast Moving Consumer Goods binnen de Benelux. Voor die werkzaamheden maakten de trucks van Mercedes-Benz onlangs een comeback in het wagenpark van het familiebedrijf.

Lees meer

Logistiek dienstverlener kiest voor modulair parkeerdaksysteem

Logistiek dienstverlener Van Rooijen heeft haar activiteiten in Turnhout uitgebreid met een nieuw magazijn voor de handling van farmaceutische producten.

Lees meer

Pluim voor Van Rooijen Logistiek Eindhoven

Eind mei 2018 kreeg Van Rooijen Logistiek te Eindhoven onverwacht bezoek van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Uit handen van de SBB-adviseur mocht Van Rooijen Logistiek een pluim ontvangen: 

Lees meer

Logistiek dienstverlener implementeert Talis

De Eindhovense logistieke dienstverlener Van Rooijen is enige tijd geleden overgestapt op Talis, het transport- en logistiek informatiesysteem van ICT-bedrijf Tans. De implementatie nam ongeveer tien maanden in beslag.

Lees meer

Eindhovens bedrijf Kleine Van Rooijen breidt vestiging in Turnhout uit

EINDHOVEN - Een broederstrijd bij Van Rooijen Logistiek is er niet. Maar nadat Henry van Rooijen (54) in Eindhoven de vestiging uitbreidde, is het nu de beurt aan broer Maik (51) in Turnhout.

Lees meer