Open Dag Summa College

Namens Van Rooijen Logistiek zijn onze Opleidingscoördinator en Manager P&O deze dag aanwezig om alle jongeren te enthousiasmeren voor onze mooie sector!

Interesse om op het Summa Transport en Logistiek te gaan studeren?

Kom dan ook en maak meteen even kennis met Van Rooijen Logistiek en ontdek alle mogelijkheden. Tot dan!

Lees meer

Van Rooijen Logistiek levert als eerste de goederen bij nieuw DC van PLUS - OSS 

Van Rooijen Logistiek levert als eerste de goederen bij nieuw DC van PLUS - OSS, lees het volledige artikel via onderstaande link. 

Lees meer

Van Rooijen logistiek partner van de Logistieke Roadshow

Summa College laat scholieren kennismaken met de wereld van Logistiek.

 

Vmbo-scholieren in de Eindhovense regio maken deze week op verrassende wijze kennis met de wereld van transport en logistiek. De Logistieke Roadshow deed het Stedelijk College als eerste aan. Het doel: meer aandacht voor de sector onder jongeren.  
Lees meer

40 jarig jubileum Algemeen Directeur Henry van Rooijen

EINDHOVEN - Op 2 november 1981 trad Henry van Rooijen, als oudste zoon van Bartus van Rooijen, officieel toe tot het familiebedrijf Van Rooijen Logistiek BV. De jaren daarvoor had hij in de weekenden standaard geholpen met de wagens wassen en mee helpen laden, maar in 1981 ging hij officieel van start.

Lees meer

Uitreiking van de 2e Lean and Green ster

Op 14 oktober 2021 was het dan zover, Van Rooijen Logistiek mocht zijn 2e Lean and Green ster in ontvangst nemen.

Wij danken de betrokken medewerkers en zijn trots om te mogen stellen dat we hierdoor één van de koplopers op het gebied van C02 reductie zijn.

We geven hiermee tevens uitstraling aan onze missie en visie: een groen en milieubewust bedrijf zijn.

Lees meer

Diagnose slaapapneu voor vrachtwagenchauffeurs binnen 2 weken

Binnen 2 weken van ‘vermeend risico’ naar een definitieve diagnose van slaapapneu. Terwijl een diagnose normaal gesproken wel 8 jaar kan duren. 22 vrachtwagenchauffeurs van Van Rooijen Logistiek hebben het nieuwe turbotraject van CZ doorlopen en voor een doorbraak gezorgd.

Tientallen medewerkers bij Van Rooijen Logistiek kampten met slaapproblemen. Ze hadden moeite met in- en doorslapen en voelden zich regelmatig ‘afwezig’. Dit bleek uit een Preventief Medisch Onderzoek, dat de directie van Van Rooijen Logistiek uit Eindhoven inzette. Doel was te achterhalen hoe het met de gezondheid was van haar chauffeurs en warehouse-medewerkers

Voor Ingrid Strik, manager P&O, waren de resultaten aanleiding om samen met CZ een pilot te starten. Slaapapneu komt namelijk vaak voor in de transportsector.

Lees meer