Aanlevering 1000 TV’s op de Markt in Dwingeloo.

De Postcode Loterij Wijkprijs is gevallen in Dwingeloo. Net als de levering in Oirschot in oktober 2011 heeft Van Rooijen Logistiek als huisvervoerder van Philips Nederland op zaterdag 3 trailers met in totaal 1000 televisies geleverd.

Uiteraard werd dit gedaan met de meest nieuwe milieuvriendelijke Euro 5 trekkers waarvan er één reeds voorzien is van aardgas inspuiting.

Tevens werden weer de nieuwste dichte trailers met stuur-as, laadklep en trailer- volgsysteem ingezet.
Daarmee was het mogelijk om makkelijk te manoeuvreren op de Bruges te Dwingeloo om de 100 pallets met TV’s te kunnen leveren.

Middels het trailer volgsysteem is de zending volledig traceerbaar en is het mogelijk bij route afwijkingen alerts te ontvangen.

Gelukkig was het droog weer en konden de televisies gelost worden op het verharde parkeerterrein in Dwingeloo aan de Bruges / Kerkstraat en ontdaan van seal en karton en konden gedurende de dag opgehaald worden door de trotse winnaars.

Nadat de eerste pallets uitgedeeld waren aan de gelukkige winnaars vanaf de parkeerplaats werd de extra voorraad uit de trailers aangebroken.

Na een dag hard werken met gelukkig droog weer blijkt ook deze operatie weer prima gelopen te zijn.

Just in Time, anytime!..... Van Rooijen Logistiek BV.

Meer afbeeldingen