Persbericht Indi Energie Begeleidende Foto Van Rooijen

Persbericht

Eindhoven, 30 januari 2019,

Bij de logistieke dienstverlener Van Rooijen Logistiek in Eindhoven zijn op 16 januari de werkzaamheden gestart voor de realisatie van een zonnestroomsysteem van 6.240 panelen. Het systeem levert jaarlijks 1.800.000 kWh aan groene stroom en hiermee wordt ruim meer elektriciteit opgewekt dan Van Rooijen Logistiek in een jaar zelf verbruikt.

Voor de ontwikkeling, het gehele projectmanagement en de financiering van het zonnestroom-systeem is Van Rooijen Logistiek in zee gegaan met Indi Energie. Het zonnestroombedrijf KiesZon ontwierp het systeem, neemt de installatie van de panelen voor haar rekening en zal het onderhoud verzorgen. Van Rooijen Logistiek zal de komende 15 jaar de opgewekte zonnestroom afnemen.

 

Duidelijke visie op duurzaamheid

Van Rooijen Logistiek heeft een duidelijke visie als het gaat om verduurzamen: “Als we niet allemaal bijdragen aan de CO2 reductie, dan halen we als land niet de gestelde doelstellingen. We moeten aan de volgende generaties denken en nadat we enkele jaren geleden onze vestiging in Turnhout al van zonnepanelen hebben voorzien, is het een logische keuze om ook Eindhoven schoner te maken,” aldus Henry van Rooijen, directeur Van Rooijen Logistiek.

 

Van Rooijen Logistiek en Indi Energie ontzorgen

Het is niet verwonderlijk dat de bedrijven Van Rooijen Logistiek en Indi elkaar hebben gevonden in deze samenwerking: “we lijken op elkaar”, aldus Gijs Brussen, Project manager Zon bij Indi. ”Van Rooijen Logistiek ontzorgt haar klanten op het gebied van logistiek: van warehousing en het verpakken van de producten tot aan het transport. Indi Energie doet hetzelfde voor haar klanten bij de ontwikkeling van een zonnestroomsysteem. We kijken samen met de klant waar de behoeftes liggen en passen onze dienstverlening daarop aan.”

===

Over Indi Energie B.V.

Indi Energie (Indi) realiseert duurzame energie opwekcapaciteit bij bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen, biomassa installaties, warmtepompen en aardwarmte.

Indi onderscheidt zich door het bieden van een Operational Lease of een Huur concept waarbij de klant volledig ontzorgt wordt en lagere energiekosten gerealiseerd kunnen worden. Hierdoor wordt duurzame energie voor iedereen toegankelijk.

Indi is gespecialiseerd in ‘green marketing’ om zo haar klanten zo veel mogelijk marketing waarde te laten halen uit hun zonnestroomsysteem.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Gijs Brussen, Indi Energie, tel. 06 – 21 19 63 04 |   gijs.brussen@indienergie.nl   |   www.indienergie.nl

 

Over KiesZon

KiesZon, sinds 2009 vormgever van de solar revolutie in Nederland, realiseert grootschalige zonnestroomprojecten. Van ontwerp tot bouw tot onderhoud. Altijd werkend vanuit de kernwaarden Daadkracht, Vakmanschap en Partnership. Zo zorgt KiesZon ervoor dat de vrije zonne-energie die voor handen is ten volle benut wordt en dat organisaties die willen verduurzamen volledig worden ontzorgd.

www.kieszon.nl | LinkedIn