Op zondag 22 mei 2016 wordt op het terrein van Van Rooijen Logistiek te Eindhoven de Dag van de Logistiek Eindhoven georganiseerd. 

Dit is een evenement dat in Tilburg al heel succesvol is en jaarlijks veel bezoekers trekt. Summa College voor Transport en Logistiek heeft het initiatief genomen voor deze dag in Eindhoven en Van Rooijen Logistiek heeft hier een gedeelte van haar terrein/gebouwen voor beschikbaar gesteld. 

Diverse regionale werkgevers, opleiders en organisaties uit de logistieke sector zullen zich hier presenteren. Ook het Sectorinstituut Transport en Logistiek zal aanwezig zijn met een stand.

De dag wordt georganiseerd om meer aandacht te vragen voor onze sector als potentiële werkgever. 
We zijn ons bewust van het feit dat de sector sterk vergrijst en dat er de komende jaren o.a. een groot tekort verwacht wordt aan logistieke toppers. Daarom is het van belang dat er voldoende jongeren instromen in de opleidingen van bijvoorbeeld Summa College Transport en Logistiek. 
In dit kader stellen wij ook elk jaar een flink aantal leerplaatsen beschikbaar voor leerlingen. 
Natuurlijk is Van Rooijen Logistiek ook aanwezig op deze dag. Wij staan binnen met een stand en zijn ook op het buitenterrein zichtbaar. 

De Dag van de Logistiek is niet alleen een arbeidsmarkt! Er wordt van alles omheen georganiseerd. 
Denk aan: een Parijs-Dakar-stand, heftruckdemonstraties, de grote vrachtwagenmerken zijn aanwezig met demotrucks, rijden in een simulator, radiografisch bestuurbare minivrachtwagens, behendigheid activiteiten met vrachtwagens etc. 

Meer info vind je op de website www.dagvandelogistiekeindhoven.nl

Het wordt een leuke dag voor het hele gezin. 
Dus heb je tijd: kom dan zeker even kijken! Iedereen is tussen 11.00 uur en 16.00 uur welkom op het terrein van Van Rooijen Logistiek, Achtseweg Noord 60 in Eindhoven.