EINDHOVEN - Op 2 november 1981 trad Henry van Rooijen, als oudste zoon van Bartus van Rooijen, officieel toe tot het familiebedrijf Van Rooijen Logistiek BV. De jaren daarvoor had hij in de weekenden standaard geholpen met de wagens wassen en mee helpen laden, maar in 1981 ging hij officieel van start.

Henry Van Rooijen 40 Dienstjaren

Onder de bezielende leiding van zijn vader groeide Henry snel op binnen de organisatie. Helaas overleed vader Bartus veel te vroeg, maar samen met zijn broers Maik en Rob heeft Henry een modern logistiek- en transportbedrijf gecreëerd in zowel Eindhoven als Turnhout (BE).

En ondanks de enorme groei in de afgelopen 15 jaar, waar kwaliteit leveren altijd voorop staat, met korte communicatie lijnen zowel intern als extern, is het een organisatie met een familiaire inslag nog hoog in het vaandel.

Als Algemeen Directeur draait Henry al jaren mee in de markt en staat hij zowel intern als extern bekend als gemoedelijk en met een no-nonsense inslag; "Wat hij belooft, maakt hij ook waar" is zijn motto. Deze insteek maakt dat de organisatie al jaren kan bouwen op een goede reputatie én trouwe en tevreden klanten.