Vacatures

Van Rooijen Logistiek is een logistiek dienstverlener met twee vestigingen in de Benelux. Na de oprichting in 1947 hebben we onze dienstverlening gestaag uitgebouwd, met de visie om die zaken die we aanbieden, ook tot in de perfectie uit te voeren. Dit is mogelijk doordat we ons vooral onderscheiden door de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers verstaan hun vak en de klant staat altijd voorop.

We realiseren dit met 550 Van Rooijen medewerkers en 180 eigen trekkende eenheden in een continue dienst.

Bij Van Rooijen Logistiek staat het scholings-en opleidingsbeleid hoog in het vaandel. Van Rooijen Logistiek stelt haar medewerkers in staat om hun kennis en vaardigheden permanent te ontwikkelen. Ons opleidings aanbod is zeer gevarieerd en stelt onze werknemers in staat om door te groeien binnen de organisatie. Zo volgen al onze chauffeurs een periodieke cursus ter bevordering van de verkeersveiligheid en het terug dringen van het brandstof verbruik. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat al onze chauffeurs de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan de verplichte nascholing vakbekwaamheid (code 95) voor beroepschauffeurs. Om onze chauffeurs te helpen bij het waarborgen van de verkeersveiligheid zijn al onze vrachtwagen uitgerust met dodehoekspiegels en camera’s. Tevens sturen wij onze medewerkers gericht op eigen initiatief bij hun ontwikkeling en interesses voor opleidingen.

Zijn wij je toekomstige werkgever?

Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. Staat de ideale baan er niet bij, maar denk je wel dat je onze organisatie iets te bieden hebt? Stuur dan je CV naar:

Vacature Locatie
Chauffeur combi of oplegger (fulltime of parttime) Eindhoven
Rangeerder (fulltime of parttime) Eindhoven
Chauffeur Rangeertruck Rail Terminal Eindhoven (fulltime) Eindhoven
Chauffeur LZV (fulltime of parttime) Eindhoven
Monteur bedrijfswagens (fulltime of parttime) Eindhoven

To top of page