Home › Rail Terminal

Rail Terminal

Rail terminal Eindhoven gevestigd In het hart van Brabant.

Direct aan de hoofdbaan van een der spoor aders van Nederland bij Eindhoven, vindt u onze op- en overslag terminal van zee containers. Dit is gelegen op het GDC Acht “het goederen distributie centrum”

De ligging van onze terminal biedt naast een uitstekende aansluiting op de hoofdbaan ook een prima aansluiting op het wegennet richting binnenland alsook Duitsland en België.

Sinds 2001 bieden wij een dagelijkse spoorverbinding tussen Rotterdamse haven (Maasvlakten) en Eindhoven vice versa. Op onze high secured terminal worden de containers vakkundig opgeslagen tot het moment van afroep. Rail Terminal Eindhoven is dan ook AEO gecertificeerd. Steeds meer ondernemers zien de voordelen van het vervoer per spoor. Tijdsbesparing, kosten, hogere volumes, dicht slippen van de infrastructuur en milieu. Verantwoordt ondernemen begin je per spoor.

Vanaf 2005 hebben Rail Terminal Eindhoven en Rail Terminal Tilburg hun krachten gebundeld om de container stroom naar de regio Eindhoven uit te bouwen. Door deze unieke samenwerking ontstaan voor de regio Eindhoven nog meer mogelijkheden om het drukke vrachtverkeer Rotterdam – Eindhoven (A58 – A16 -- A2) te verminderen en opdrachtgevers binnen de regio optimaal te dienen.

Feiten en diensten:

To top of page